Υλικά 500 γρ. κοτόπουλο, κομμένο σε μικρά κομμάτια 1/2 φλ. τσαγιού τριμμένη φρυγανιά 1/3 φλ. τσαγιού παρμεζάνα, τριμμένη 1 αυγό 2 κ. σ. αλεύρι 1 κ. γλ. σκόνη σκόρδου 1 κ. γλ. πάπρικα Αλάτι και πιπέρι, κατά βούληση Ελαιόλαδο για το ψήσιμο Εκτέλεση Προθερμάνετε το φούρνο στους 200 βαθμούς Κελσίου. Σε ένα μεγάλο μπολ ανακατέψτε το κοτόπουλο με την τριμμένη φρυγανιά, την παρμεζάνα, το αυγό, το αλεύρι, το σκόρδο, την πάπρικα, το αλάτι και το πιπέρι. Χρησιμοποιήστε τα χέρια σας για να αναμείξετε καλά τα υλικά. Τοποθετήστε τις κοτομπουκιές σε ένα ταψί που έχετε επικαλύψει με λίγο λάδι. Ψήστε τις κοτομπουκιές στον προθερμασμένο φούρνο για περίπου 20-25 λεπτά, μέχρι να αποκτήσουν ένα χρυσοκάστανο χρώμα και να ψηθούν εσωτερικά καλά. Αφαιρέστε τις κοτομπουκιές από το φούρνο και αφήστε τις να κρυώσουν ελαφρά πριν τις σερβίρετε. Σερβίρετε με την αγαπημένη σας σάλτσα ή ντιπ και απολαύστε!
Πηγή άρθρου
Newsbeast
Αποποίηση ευθύνης
Ο ιστότοπος είναι μια πλήρως αυτοματοποιημένη υπηρεσία συνάθροισης, ταξινόμησης και ανάρτησης συνοπτικών ειδήσεων και νέων από άλλους ελληνικούς ειδησεογραφικούς ιστότοπους, μέσω της τεχνολογίας RSS. Δεν αναλαμβάνουμε καμία ευθύνη για την επάρκεια, ποιότητα, πληρότητα ή ακρίβεια των ειδήσεων και των νέων που δημοσιεύονται. Δείτε περισσότερα στο τμήμα "Αποποίηση Ευθύνης" των Ορων Χρήσης.